Vezi cât te iubește prin fapte. Prin cuvinte toți te iubesc mult.

1
3652

 

Și-n iubire calitatea primează cantității. În dragoste să nu te iei “după ureche”, mai bine ai trage o concluzie “din ochi”.

Chiar și când frumosul are definiții diferite pentru fiecare, în iubire el capătă un sens comun pentru oricine: respectul. În legile nescrise și instabile ale iubirii, un singur lucru rămâne în picioare: când nu respecți, nu poți să ai pretenții de-a iubi.

Nu-ți pierde timp vorbind despre respect unuia ce, în mirajul egoismului, îl pretinde pe tot fără a înăpoia ceva din el. Căci un orb și un surd ar întelege ce-i respectul, însă un zid nu va avea niciodată capacitatea de a cunoște cel mai frumos mod de a da voce iubirii. Da, respectul este cel mai bun mod de a spune “Te iubesc, mult sau puțin, dar din suflet”. El ține loc de “Nu vreau să te pierd nu pentru că tu ai fi prea vrednic, ci pentru că în nevrednicia ta, mă liniștești”. Respectul, cel cu care suntem atât de zgârciți, are puterea magică de a spune ‘Iartă-mă” când ești prea mândru s-o faci tu. Doar oferă-l și ai să vezi cum se va întoarce către tine. De două ori mai mult.

În dragoste contează calitatea. Ceea ce dă cantitate iubirii este respectul.

Secretul este să iubești frumos și să respecți continuu. Ne naștem cu limitarea de a ne iubi doar pe noi, dar când viața arată cât de amară este singurătatea, învățăm să-i iubim și pe alții.

Tocmai această iubire ne crește în ochii lor. Însă, ceea ce îi păstrează lângă noi este respectul.

Când “Te iubesc” devine un clișeu, tu caută în fapte. Vei ști atunci de trebuie să pleci, sau să mai stai. 

60 seconds about true love ! #nice #words #offer

Posted by Iancu Marius on 18 Aprilie 2017

No offence,

RR.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here