Rochii de la InPuff, pentru apariții de senzație chiar dacă nu ești pe covorul roșu!

1
3982

Nu ne-am născut cu toții ”cu stea în frunte”, ca s-avem destine precum cele ale celebrităților, dar asta nu înseamnă că nu ne putem alege hainele astfel încât să ne simțim ca și când am fi pe covorul roșu.

Superstițioșii ar spune că, din cauza faptului că m-am născut într-o zi de 13, n-am avut atât de mult noroc încât să-mi plimb corpul pe la Hollywood. Nu știu care e adevăratul motiv pentru care n-am ajuns (încă) atât de departe, dar am găsit metode alternative.

Pe modelul „îmbracă-te pentru viața pe care ți-o dorești”, am dat peste un magazin online de unde pot să comand ținute care mă fac să mă simt cel puțin la fel de celebră ca Beyonce! Nici măcar nu contează că nu am, nici pe departe, măsurile ei ideale pentru că InPuff.ro îmi oferă, oricum, rochii despre care aș putea să bag mâna în foc că-s făcute pentru mine!

Ce faci când nu ești pe covorul roșu, dar ai vrea să fii? Te îmbraci ca atare!

Ținuta impecabilă, lumina blițului, privirile pline de admirație și senzația că lumea se află la picioarele tale (cel puțin o parte din ea!) – cam asta îmi vine în minte atunci când mă gândesc la un superstar ce se fotografiază pe covorul roșu. Ca mine, probabil, mai sunt și alte fete, așa că dacă împărtășim același vis, mă simt datoare să-ți spun și tie cum am reușit eu să îl ating: am găsit un magazin online ale cărui haine mă fac să mă simt ca ”în puff” de fiecare dată când le port. Hai să-ți arăt cea mai recentă achiziție de pe inpuff.ro!

Rochie galbenă de ocazie, accesorizată cu pene

rochie-galbena-de-ocazie

Ce rochie ar fi mai potrivită să te facă să te simți ca ”în puff” dacă nu una cu pene?!

La asta m-am gândit când mi-am ales rochia în care, de altfel, m-am și fotografiat, și bine îmi pare c-am ales-o! Cel mai mult la rochița asta îmi place culoarea, galbenul ăla care-mi dă o stare de bine, imediat ce am îmbrac această piesă vestimentară. Și parcă îmi place și mai mult culoarea asta, când știu că e în top 12 nuanțe desemenate de topul Pantone ca fiind în trenduri, vara asta. Mai apoi, îmi place croiul rochiei, pentru că urmărește fidel linia corpului, dar nu atât de mult încât să-mi taie respirația! Accesoriile de pe umăr sunt și ele spectaculoase, motiv pentru care aș îndrăzi să contrazic celebrele versuri și să afirm că nu diamantele sunt cele mai bune prietene ale unei femei, ci penele!

Știi de ce îți recomand inpuff.ro? Pentru că știu că ești femeie, pentru că și eu sunt de 23 de ani și mai știu cât de capricioase putem fi uneori. Cu siguranță că ți s-a întâmplat, cel puțin o dată, să vrei să îți schimbi ținuta pe care ți-o pregătisei pentru un eveniment, pe ultima sută de metri. Dacă ”ultima sută de metri” înseamnă cu o zi-două înainte de marea ocazie, atunci inpuff.ro te salvează! Eu am primit rochița prin curier (unul chiar foarte drăguț, probabil că cei de la inpuff știu ei ceva!) chiar a doua zi după ce am comandat-o!

Vrei și tu? Hai pe ➡️inpuff.ro!