Plăceri (ne)vinovate: secretele din dormitorul lui Grey

0
2165

There’s a very fine line between pleasure and pain. They are two sides of the same coin, one not existing without the other.

Aceasta este una dintre replicile care ar putea rezuma Fifty Shades of Grey, filmul care a provocat aplauze în valuri și mii de controverse, în același timp. De fapt, secvențele din film prezintă forme ale uneia dintre marile plăceri (ne)vinovate, aceea a experienței sexuale adusă la cote maxime.

Însă, ce-l face pe Christian Grey să fie mai mult decât un simplu bărbat care caută să își pună în aplicare fanteziile? Camera Roșie, un adevărat templu al plăcerii BDSM. Grey devine astfel un maestru al tehnicilor sexuale de Dominance&Submission, care își setează un singur scop de a trăi: satisfacerea fizică a Anastasiei. În misiunea sa, Grey folosește tot felul de jucării sexuale, care să stimuleze imaginația și dorința Annei. Fără jucăriile erotice potrivite, el ar rămâne doar un macho man ce transformă cucerirea unei femei într-un pariu.

Erotic Boutique, secretul din dormitorul lui Grey

Erotic Boutique este un sex shop online cu un concept inspirat din Camera Roșie a lui Christia Grey. Jucăriile sexuale disponibile în cadrul magazinului virtual sunt special concepute pentru a oferi plăcere, individual sau în cuplu și pentru păstra tensiunea sexuală care duce spre extaz.

Atracția este unul dintre ingredientele care fac ca focul pasiunii dintre doi oameni să nu se stingă, iar inhibițiile nu-și au locul în tot acest joc al seducției. Deci, ce-ar fi să încerci un role play? Când ușile dormitorului se închid, poți fi cine vrei să fii. Dă viață fanteziilor tale folosind jucăriile inspirate din scenele filmului Fifty Shades of Grey și preia controlul cu ajutorul crăvașei și al cătușelor pe care le regăsești în catalogul Erotic Boutique, un sexshop online care dă viață viselor vinovate sau nevinovate.

Vrei să intrii in pielea Anastasiei? Poți achiziționa de pe Erotic Boutique sex shop bile vaginale, dildouri și vibratoare, mai ales că decembrie este Luna Dorinței și îți aduce discount-uri de 12% la orice produs comandat.

Ești gata să faci față plăcerii tale (ne)vinovate?