Petrecerea burlăcițelor: 7+ idei de accesorii și cadouri pentru o seară memorabilă

0
3737

Woman Wearing Blue Bathrobe While Hugging Brown Bear Plush Toy

Fără doar și poate, una dintre cele mai distractive momente prin care trece o viitoare mireasă este petrecerea burlăcițelor. Acest tip de eveniment este un concept preluat de la americani și este o ocazie inedită pentru ca mireasa să celebreze noul început din viața sa.

De regula, petrecerea burlăcițelor este organizată de domnișoarele de onoare, ca o supriză pentru viitoarea mireasă; sunt, însă, foarte frecvente și cazurile în care mireasa și prietenele ei se ocupă împreună de organizarea acestui party.

Indiferent de opțiune, un lucru este cert: petrecerea burlăcițelor trebuie să fie originală, dar mai ales memorabilă. Vezi în continuare cele mai inspirate sugestii de cadouri personalizate și accesorii care vor transforma seara într-una memorabilă!

Accesorii vestimentare personalizate pentru gașca ”Team Bride”

De pe lista accesoriilor de nelipsit de la orice petrecere a burlăcițelor se numără și tricourile personalizate. În timp ce gașca domnișoarelor de onoare vor purta topuri inscripționate cu mesajul ”Team Bride”, tricoul ”Bride to be” va atrage atenția asupra viitoarei miresei. Poți comanda diverse modele de tricouri personalizate pentru petrecerea burlăcițelor din colecția Raimar.

Dacă petrecerea burlăcițelor are loc în club și ați decis că vreți să adoptați outfituri mai îndrăznețe, puteți alege șepci personalizate pentru acest eveniment. Acestea sunt accesorii foarte practice, care pot fi customizate în funcție de preferințele voastre, tot cu ajutorul celor de la Raimar.

Cadouri pentru petrecerea burlăcițelor

Viitoarea mireasă trebuie să fie cea mai răsfățată la petrecerea dată înainte de a se căsători. De aceea, un gest foarte elegant din partea domnișoarelor de onoare este acela de a-i oferi mici cadouri, ce îi vor aminti pentru totodeauna de acest moment al vieții sale. Și invers este valabil, așa că dacă ești în postura de mireasă îți poți surprinde domnișoarele de onoare cu cadouri simbolice.

Nu trebuie să cheltui o avere pentru a găsi un dar potrivit pentru viitoarea bride to be; de pe site-ul Raimar poți comanda diverse cadouri personalizate care nu costă mai mult de 50 de lei.

De exemplu, poți alege o brichetă pentru persoanele fumătoare, mousepad-uri sau pixuri care vor accesoriza birourile voastre sau chiar perne decorative cu cu cele mai amuzante poze ale voastre.

Viitoarele mirese pot primi, de asemenea, canvasuri personalizate sau chiar o cupă care să îi recunoască titulatura de cea mai frumoasă mireasă!