#DincoloDeGen. Partea 1: Plăceri vinovate

0
1513

Cartofii prăjiți, ciocolata, filmele deocheate sau iarba- fiecare are un lucru sau o pasiune, mai mult sau mai puțin blamabilă, pentru care este dispus să ucidă.

Dar de ce oare ne ascundem aceste plăceri de ceilalți? Dacă știi că vei suferi consecințele asumării lor, măcar savurează plăcerea pe care ți-o produc.

Ce le fac sa fie vinovate? Probabil doar câteva grimase critice.

Mie întotdeauna mi-a placut joaca. Acea joaca incitantă, care îți fierbe sangele și mintea. Când eram un puști, locul preferat de joacă era terenul de fotbal iar in lipsa lui mă mulțumeam să-mi demonstrez talentele de jonglare a mingii în fața vecinilor de bloc. Atunci, apecierea lor mă mulțumea.

Acum, când am devenit un bărbat în toată firea, încă îmi place jocul. Doar că am dat terenul de fotbal pe un salon de masaj erotic. Cine are o afacere, știe foarte bine că programul de lucru depășește aproape mereu cele 8 ore standard. Așa că, după ce plec de la birou, dau brief-urile și rapoartele pe femei. Nu mă considera un mitocan, nu consider femeia o unitate de schimb, ba din contra, o prețuiesc. O prețuiesc atât de mult încât vreau să mă ridic chiar mai sus de așteptările ei. Iar jocul ăsta, pe care îl practic cot la cot cu fetele de la salon, mă face să îmi îmbunătățesc skill-urile de jucător. Recunosc, de cele mai multe ori devin leneș și le las pe ele să muncească în locul meu….obosesc să fiu doar vânător și îmi place să las prada să creadă că a preluat controlul. Ăsta e singurul mod de a te pune bine cu dușmanul, să-l lași cu impresia ca e cu un pas înaintea ta. Știi ce m-a mai învățat masajul erotic? Că nu poți să ai niciodată totul. Și m-a mai învățat să am rabdare, cât de multă este nevoie până ce primesc ce-mi trebuie.

De fapt, nu cred în plăceri vinovate. De când învinovățim fericirea?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here