Omul care te construieşte nu face nimic din ce-ar putea să te dărâme.

0
1840

Omul care te construieşte nu face nimic din ce-ar putea să te dărâme. Şi nu foloseşte neapărat cuvinte pentru asta, dar vorbește prin tot ce face. Căci cel ce te iubeşte te înțelege din strângeri de mâini şi din priviri ochi în ochi. Aşa află el orice lacrimă înainte să curgă şi n-o mai lasă să apară; aşa află orice oftat fără să întrebe cauza. Nu întreabă pentru că ştie. Te ştie.

Omul care nu ar face nimic din ce te-ar putea dărâma reține. Nu uită nici de ziua în care v-ați luat de mână şi ați plecat la drum plini de speranță şi nici de momentele în care ați simțit că drumul vostru a fost scurt. Pe cele din urmă, doar vrea să le facă uitate.

Omul care te contruieşte aude, dar nu pune urechea la critici, judecăți de valoare din partea celor care tânjesc după un gram din fericirea voastră.

El este sigur. Pe ce simte, pe tine, pe tine, pe voi.

Omul care îşi pune dragostea în joc pentru a te construi te ştie, te simte, te cere şi când te are, te vindecă dinainte să suferi.  El apare în visele tale şi are grijă să le dea viață doar celor care te contruiesc. De tot ce tu temi, el pune pe fugă.

***

E joi, ora 7:00. Alarma telefonului sună. Mă trezesc cu o mângâiere în păr şi cu un sărut pe frunte. Eu ştiu că e el. E el şi e linişte. 

[/button]