Luna Cadourilor La Rosa, o ocazie ce nu trebuie pierdută

0
1801

 

În viata sunt ocazii pe care nu trebuie să le pierzi, iar Luna Cadourilor La Rosa este una dintre ele. Campanie La Rosa continuă până pe 31 decembrie inclusiv și oferă discounturi de 20% la toata gama de produse. Așadar, daca nu ai achiziționat încă daruri pentru toți cei dragi, mai ai timp să o faci. Coliere, inele, cercei, brățări, colecții speciale de bijuterii, inele de logodna și verighete – toate acestea sunt oferite de La Rosa, la prețuri speciale, toată luna decembrie!

Inele de logodna de aur și verighete de aur, pentru momente prețioase

Începutul anului poate fi un prilej deosebit de a oficializa relația, cerând-o de soție pe femeia iubită. Ba chiar mai mult decât atât, ai putea să îi adresezi marea întrebare chiar la trecerea dintre ani, pentru ca surpriza să fie și mai mare! Pentru asta, vei avea nevoie de un inel logodnă pe măsura așteptărilor, iar reducerile oferite de La Rosa în luna cadourilor sunt binevenite în acest context! Întreaga colecție de inele de logodnă de aur și verighete aur sunt ideale pentru a celebra cele mai prețioase momente din viața de cuplu. 2018 este anul marilor decizii, așa că nu mai sta pe ganduri dacă simți că ai găsit persoana potrivită!

De unde poți achiziționa inele La Rosa la reducere?

E foarte ușor să intri în posesia inelelor de logodnă și a verighetelor La Rosa, precum se intamplă și în cazul celorlalte categorii de bijuterii din catalog. Acestea pot fi comandate online de pe site, sau pot fi cumpărate chiar din showroom-urile brandului din București, Iași și Constanța. În ambele situații vei primi garanție pe viață pentru produsele cu diamante achiziționate, precum și numeroase facilitati care se referă la personalizare și nu numai!

Bijuteriile cu diamant, strălucirea unui nou început

Jumatatea ta nu este singura persoana față de care trebuie să îți exprimi sentimentele. Părinții, frații și surorile, prietenii și alți oameni dragi pot primi aprecierea ta, prin intermediul bijuteriilor La Rosa. Cel mai bun moment în care să arăți ceea ce simți este acum, mai ales că încă mai ai timp să profiți de reducerile pe care La Rosa le-a lansat în decembrie! Chiar și colecția specială de bijuterii cu diamant beneficiază de discount, așadar ai toate motivele să începi cumpărăturile! Marchează un început de an strălucitor oferind sclipiri de diamant tuturor celor care te-au învățat să iubești și să crezi.

Ce bijuterii cu diamant îți oferă La Rosa?

Bijuteriile cu diamant realizate în atelierele La Rosa sunt disponbile în modele și stiluri diverse, pentru a putea fi purtate oriunde și oricând. De asemenea, ele reprezintă un cadou sofisticat și elegant, care nu va da greș niciodată. Așadar, iată ce bijuterii cu diamant poți alege din catalogul La Rosa:

Bijuterii de damă: inele, cercei, coliere, brățări, broșe, inele de logodnă, verighete.

Bijuterii pentru bărbați: inele și verighete, butoni și brățări.

Bijuterii pentru copii: cercei, lanțuri, brățări, bijuterii în forme speciale.

Aceste produse pot fi achiziționate online sau direct din showroom-urile La Rosa, la prețuri reduse cu 20%!

Decembrie este pe sfârșite, așa că numărătoarea inversă a început! Însă, pe lângă prețurile speciale din campania Luna Cadourilor, La Rosa mai oferă clienților și alte facilități. Dintre acestea, cele mai importante sunt: gravura gratuită a verighetelor și verighete achiziționate separat pentru viitorii miri, dar și cumpararea bijuteriilor în rate prin intermediul cardurilor Garanti Bank/Card Avantaj Credit Europe Bank, precum și realizarea de bijuterii la comandă, după dorințele clienților.

Luna Cadourilor La Rosa, o ocazie pe care nu trebuie s-o ratezi!

Recomandare articol: Complexul Electra sau de ce ne dorim iubiti ca ”tati”