Inelele de logodnă La Rosa – pentru poveștile în care „Te iubesc” e prea puțin

0
2386

Ce faci atunci când iubești femeia de lângă tine mai mult decât ai fi crezut vreodată că ai putea? Fără dubiu, o inviți la veșnicie. O inviți să mai stea, făcându-ți promisiunea că-ți va rămâne alături doar cât timp va fi fericită să o facă. Ce-i mai spui atunci ei, femeii pentru care, tot ceea ce simți nu încape în “Te iubesc”? Nimic, nu-i mai spui nimic, doar o întrebi dacă nu cumva ar vrea să fie a ta pentru totdeauna! Astfel, La Rosa a creat cele mai inspirate declarații de dragoste sub forma unei colecții impresionante de inele de logodnă. Și cum gesturile valorează mai mult decât o mie de cuvinte, La Rosa a lansat campania Luna Cadourilor, care aduce doar vești bune pentru toate sufletele care cred că “Te iubesc” este prea puțin: reduceri de 20%, care se aplică pentru toată gama de produse, inclusiv pentru inele și verighete din aur.

Luna Cadourilor, momentul perfect pentru a oferi inelul de logodnă

Un inel de logodnă înseamnă mult mai mult decât o bijuterie. Acesta este, de fapt, o promisiune prețioasă, un angajament al loialității și al iubirii, de aceea trebuie ales cu foarte mare grijă. Perioada sărbătorilor de iarnă este ideală pentru a face pasul cel mare, nu doar datorită magiei specifice acestor momente din an, dar mai ales datorită campaniei Luna Cadourilor pe care La Rosa a lansat-o. Colecția de inele de logodnă La Rosa oferă bijuterii variate, unice, printre care: inele de logodnă aur, cu cristale, cu diamante și cu alte tipuri de pietre strălucitoare și prețioase, exact ca sentimentele pe care le exprimă cererea în căsătorie , dar și verighete aur, ideale pentru momentul oficializării relației.

Mai mult decât atât, în Luna Cadourilor, toate modelele de inele din catalog sunt disponibile online și în showroom-urile La Rosa din București, Iași și Constanța, la prețuri cu 20% mai mici.

Luna Cadourilor La Rosa: bijuterii unicat de brand pentru exprimarea prețuirii față de cei dragi

Un lucru foarte important pe care viața ni-l va explica este că dragostea are nevoie de timp pentru a atinge desăvârșirea. Dacă nu ai găsit încă femeia pe care să îți dorești să o inviți să rămână în viața ta, nu înceta să oferi iubire și recunoștință celorlalte persoane care te fac să zâmbești și atunci când nu găsești niciun motiv pentru asta. Bijuteriile unicat reprezintă expresia cea mai înaltă a prețuirii, iar bijutierii din atelierele La Rosa sunt adevărați maeștrii când vine vorba despre exprimarea sentimentelor.

Bijuteriile din colecția de brand se adresează femeilor, bărbaților cât și copiilor și reprezintă cadourile ideale pentru Crăciun, mai ales că Luna Cadourilor le aduce pe toate la prețuri speciale. Așadar, de la cercei, brățări, seturi de bijuterii, broșe, coliere, inele din materiale diverse și cu un design inedit destinate doamne, până la butoni, brățări și inele pentru bărbați și chiar și bijuterii pentru copii (cercei, brățări, coliere etc), pe site-ul bijuteriilarosa.ro se regăsesc toate acestea, cu discounturi de 20%.

De asemenea, din colecția specială poți alege bijuterii cu diamant destinate femeilor, bărbaților și celor mici.