Get the look! Culori de păr la modă pentru vara aceasta. Știi ce se poartă în 2018?

0
2888

 

Foto: ciceksiparisi.site

Sigur, acum că a început vara, te gândești probabil să faci o schimbare în ceea ce privește aspectul tău. Dacă vrei să-ți schimbi culoarea părului încearcă unul din trendurile propuse de coloriști pentru vara anului 2018! 

Blond Rose

Foto: Pinterest.com

Dacă tot se spune că rozul este culoarea milenialilor, acum trendsetterii au hotărât să profite de această așa zisă pasiune. Rezultatul: o culoare de păr numită rose blond. Este opțiunea perfectă pentru cele care vor o să aducă culoare în viața lor, dar nu vor un look prea neconvențional.

Gri și negru

Foto: pinterest.com

La polul opus, una din cele mai populare culori de păr la modă vara asta este griul. Fie că alegi un ombre  sau doar câteva suvițe, look-ul va fi foarte modern. Griul este cel mai bine pus în valoare de un păr negru, astfel încât contrastul să fie cât mai puternic.

Blond Pearl

Foto: pixabay.com

Dacă vrei o schimbare radicală poți să alegi să te vopsești blond pearl, adică blond perlă. Aproape de alb, această culoare nu se obține ușor, dar efortul va merita. Perfect pentru vară, blondul perlă  se potrivește oricui. Culoarea va arată cel mai bine după ce te vei bronza puțin.

Caramel

Foto: pixabay.com

Poate că vrei un aspect natural, care să ducă cu gândul la plajă, voie bună, distracție și libertate. Alege atunci una din cele mai în vogă culori de păr la modă vara asta. În afară culoarea se numește cream soda, tocmai datorită aspectului cremos, în straturi. Secretul e să reușești echilibru perfect între blond și brunet.

Șuvițe

Foto: pixabay.com

Dacă nu vrei să-ți vopsești tot părul, ai noroc: șuvițele sunt prezente pe podium și în vara anului 2018. De data asta sunt mai aproape de față. De ce? O șuviță mai deschisă la culoare încadrează fața și îți oferă un aspect luminos care sugerează o personalitate deschisă și empatică. Este look-ul perfect pentru cele care nu vor o schimbare radicală, ci doar un plus de strălucire.

Vrei să fii la curent cu tot ce este în vogă? Stay tunned @ https://www.beclementine.ro/!