Fondul de ten bine ales și bărbatul potrivit te fac fericită

1
3129

cum-alegi-fondul-de-ten

Este știut faptul că iubirea bărbatului potrivit ne face mai frumoase și mai încrezătoare în forțele proprii. Și totuși, aceste beneficii le avem noi, fetele, și de pe urma unui fond de ten bine ales.

Dar ce este mai greu? Să găsești iubitul ideal sau fondul de ten perfect?

Mda, probabil că acum te gândești că nici bărbatul ideal și nici fondul de ten perfect nu există….și nici n-aș putea să te contrazic. Dar ai pierdut din vedere faptul că nici unul, nici altul nu trebuie să fie perfect, trebuie doar să ți se potrivească. Un fond de ten adecvat necesităților tale te face mai frumoasă, exact la fel ca bărbatul iubit.

  • Nu trebuie neapărat ca iubitul să se potrivească nuanței tale de ten. Fondul de ten, da.  

Niciodată n-am știut să-mi aleg singură nuanța fondului de ten potrivită pentru mine. Pentru că nu sunt cea mai bronzată, dar totuși există fete și mai albituri decât mine, am mereu această problemă. Dacă ești și tu la fel de stângace în privința asta, cere sfatul beauty-adviserilor din magazin. Încearca fondul de ten direct pe față, pentru că de multe ori se întâmplă ca nuanța tenului să difere puțin de restul pielii. Totuși, bărbatul mi-l aleg singură.

  • Un fond de ten bine ales te face mai frumoasă. Un bărbat bine ales te faci să strălucești

De ce folosim fond de ten? Pentru că ne face mai frumoase. De ce ne căutăm un bărbat bun? Păi, din mai multe motive. Cert e că și unul și celălalt contribuie la frumusețea noastră. Dacă fondul de ten se ocupă de exterior, un bărbat blând lucrează pe interior. Ai grijă să nu-ți lipsească din arsenalul de înfrumusețare a tenului fondul de ten, iar din cel de înfrumusețare a sufletului, bărbatul. Optează pentru un fond de ten cu textura potrivită tipului tău de ten si pentru un iubit care să se ridice la așteptările tale.

  • Alege fondul de ten care este intransferabil, la fel și iubitul.

Nu știu voi, dar eu am fugit tot timpul de un fond de ten care îmi dispare de pe față și apare pe telefon, pe haine ori pe mâini. Pe aceeași idee, am fugit mereu de bărbații care dispar de lângă mine și apar lângă altele. O cămașă albă este o ispită pentru un fond de ten prost. O pereche de picioare lungi este o ispită pentru un bărbat prost. Girl, nu accepta trădarea! Nici a fondului de ten și nici a bărbatului de lângă tine…vezi și tu, să fie intransferabili...

  • Nici fondul de ten de pe față și nici bărbatul pe care-l ții de mână nu trebuie să fie ieftin.

Ieftin n-a fost niciodată bun. Nici în magazine, nici în viață, nici la produse, nici la oameni. Un fond de ten ieftin este o soluție de moment, ceea ce se întâmplă și în cazul unui bărbat de proastă calitate. Investește în tine, sub ambele forme. Deși ți s-ar părea tentant un fond de ten de pe tarabă și un băiat de cartier, să știi că în ambele cazuri vei ajunge să fii dezamăgită.

Am găsit fondul de ten perfect, dar și iubitul ideal. Ambele, pâna la proba contrarie

Recunosc, sunt o norocoasă! Am găsit atât fondul de ten perfect, cât și un bărbat precum fondul de ten. Despre al doilea, nu vă zic încă nimic, dar pe primul chiar trebuie să vi-l laud.

Pentru că nu le poți avea pe toate, am un ten gras cu tendințe acneice, drept urmare întreaga mea adolescență a fost o căutarea a celui mai bun dermatolog și ,implicit, a celui mai bun fond de ten. Și cum perseverența aduce mai devreme sau mai târziu rezultate, am dat peste Toleriane Teint de la Roche Posay.

 

tolériane 121

Pentru mine este un fond de ten foarte potrivit, din mai multe motive: este dermato-cosmetic, deci știu sigur că ceea ce pun pe față nu îmi face rău, este rezistent, are acoperire medie spre mare și un preț extrem de accesibil (în jur de 70-80 RON). Îl folosesc de câțiva ani și nu am de gând să-l schimb. Am nuanța 11, iar vară, când mai prind câteva raze de soare, combin cu nuanța 13. Apropo, are și SPF 25, ceea ce e foarte important pentru un ten cu probleme.

Când ai gasit fondul de ten perfect, păstrează-l. Nu-l schimba doar pentru că vrei să încerci un altul. Fă la fel și cu bărbatul.

No offence,

RR.