Florile, cel mai bun mod de a spune “Te iubesc”, “Mulțumesc!” sau “Iartă-mă!”

0
1940

Ți-ai dorit vreodată să exprimi tot ceea ce simți față de cineva, dar n-ai găsit cuvintele potrivite? Ai vrea să spui un “Mulțumesc!” din suflet, un “Te iubesc!” transmis fără cuvinte sau un sincer “Iartă-mă!”? Florile sunt cel mai bun mod de a da sens sentimentelor pe care le porți! Maison d’Or este florăria online care livrează fericire sub formă de aranjamente florale!

Florăria Maison d’Or, locul în care designerii florali crează bucurie

Fericirea este starea pe care o resimțim doar în preajma persoanelor potrivite. Iubirea, aprecierea, recunoștința sunt astfel doar câteva dintre sentimentele care ne apropie de cei toți cei dragi sufletelor noastre. Așadar, pentru că ei au grijă ca zâmbetul tău să-ți rămână întotdeauna pe buze, spune-le “Mulțumesc!” oferindu-le aranjamente florale din catalogul Maison d’Or. De ce ar trebui să alegi această florărie? Este simplu: pentru că designerii florali nu scapă din vedere misiunea lor, anume aceea de a crea bucurie!

Mai mult decât atât, optând pentru aranjamente Maison d’Or, vei beneficia de fiecare dată de calitate și de profesionalism. Florile utilizate sunt mereu proaspete, iar înainte de a-ți livra buchetul preferat vei primi o fotografie a acestuia, pentru a te asigura că totul este așa cum ai visat. Nu îți face griji, această florărie online livrează în toată țara, iar dacă vei comanda aranjamente florale în București livrarea se face complet gratuit, în aproximativ 2 ore de la plasarea comenzii! Toate buchetele care poartă semnătura Maison d’Or sunt însoțite de câte o felicitare de lux, primită drept cadou. Surprizele nu se opresc aici, așa că, dacă te vei abona la newsletter, pe site, poți primi un discount de 10% la prima comanda!

Ce aranjamente poți alege din colecția maisondor.ro?

  • Buchete de flori, diverse și colorate, pentru un cadou clasic, dar de efect;
  • Flori în cutii, un dar extrem de elegant și de rafinat;
  • Coșuri cu flori, pentru momentele în care sentimentele nu-și găsesc cuvinte suficiente;
  • Trandafiri criogenați, pentru amintirile care nu mor niciodată;
  • Aranjamente florale care încântă orice tip de spațiu, prin cromatică și parfum;
  • Colecții speciale pentru nuntă și botez, de nelipsit în momentele unice din viață;
  • Flori pentru ocazii, ideale pentru zilele de naștere, aniversări, zile onomastice;
  • Aranjamente corporate, pentru încununarea succesului profesional;

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here