De ce fug bărbații wannabe de femeile wifey? Pentru că lupul vânează oile, dar fuge de feline.

1
8129

Ce ține un bărbat pe jar? E o întrebare la fel de complicată ca și în cazul în care ai vrea să aflii ce anume vor femeile. Nu știu care ar fi răspunsul la niciuna dintre marile întrebări, însă știu sigur ce fel de femei îi pun pe bărbăței pe fugă…adică pe băiețeii cu pretenții de bărbați. Ei fug ca dracul de tămâie de femeile “wifey style“, pentru că “bărbații wannabe” nu sunt pregătiți. Pentru ce? Pentru relații, pentru a clădi o familie, în general, nu sunt pregătiți pentru viață.

Dar ce sunt femeile ‘wifey style’?

Acestea suntem noi, eu și cu tine, cele care ne-am setat țeluri atât de înalte încât creșterea numărului de bărbați din viața noastră este un prag prea ușor de atins pentru a deveni unul dintre obiectivele de pe listă. Suntem noi, toate cele care am înțeles că omul potrivit trebuie așteptat și prețuit atunci când va ajunge și că în tot acest timp ceea ce avem de făcut este să ne upgradăm cea mai bună versiune a noastră. Femeile wifey le vor părea tot timpul nesuferite celor rebele, așa cum se auto-intitulează, care cred că IQ-ul crește odată cu adâncimea decolteului. În primă fază, bărbații wannabe își vor încerca norocul cu decoltatele rebele pentru că lucrurile ieftine încântă pe mulți. Partea proastă vis-a-vis de kitschuri e că sunt folosite pentru o perioadă scurtă, iar apoi înlocuite…de regulă cu o femeie wifey..bineînțeles, doar dacă vrea ea! 😉

Pentru că da, femeia wifey știe ce vrea, cere și obține, fără teatru și menajamente. Dar bărbatul wannabe este naiv și nu poate să joace fair-play. Aseamănă femeia wifey cu un trofeu pe care, deși încă nu l-a câștigat, se grăbește să creadă că-i al lui. Și-atunci începe să vâneze oi, ca un lup înfometat, având doar mirajul că a pus gheara pe felina-wifey de acasă. Dar nu degeaba femeia wifey e felina, căci ea joacă prudent, inteligent și ager și simte când băiețelul cu pretenții de bărbat se lasă intimidat de oi și devine slab. ““Nu am rezistat tentației” iți va spune cel care și-a vândut trupul oiței ce i-a picat în plasă cu o seară înainte.

Cât de naiv e bărbățelul wannabe să capete pretenții de bărbat doar pentru că a ademenit o biată oiță, când, de fapt, un bărbat inteligent se lasă ademenit doar de femeia pe care o iubește.

No offence,

Dublur.

1 COMENTARIU

  1. E corect ce zici… dar e corect din punctul tau de vedere. Si e gresit din punctul de vedere al logicii si al generalismului pe care il aplici.

    Nu te gandesti totusi ca cei care nu le prefera pe femeile „wifey” nu le plac pentru pur si simplul ca sunt boring si pentru ca par usor crazy in atitudinea asta wifey a lor?

    Cred ca toti dintre noi vrem sa ne cladim o familie la un moment dat in viata.. dar nu acum. Ideea este sa astepti, iar daca unui barbat nu-i place de o femeie „wifey” nu este din cauza ca se simte intimidat, ci din cauza pentru ca pur si simplu nu are chef de asa ceva? ( a nu se confunda ca el „vaneaza” doar „decoltatele rebele”).

    Iar tu la baza… nu esti o „decoltata rebela” ci.. o rebela.. un suflet frumos. Viata este scurta.

    https://www.youtube.com/watch?v=WpYeekQkAdc