Cum să asortezi pantofii cu vinul

5
2687

Nu cred în sintagma care spune cum că femeia cucerește lumea cu pantofii potriviți. În schimb, cred cu tărie în cea care afirmă că trebuie să îți porți pantofii așa cum iți porți durerea. Adică grațios, fără s-o trădezi. Și cum altfel poți să îți dovedești puterea, dacă nu purtând stiletto.
O creatoare de moda spunea ca stiletto nu reprezinta un stil de pantofi, ci o atitudine în sine. Eu aș zice că stiletto doar completează o atitudine mișto și tocmai de-aia îi port.

De ce aleg stiletto? Pentru că merg cu vinul.

Da, îmi plac pantofii așa cum îmi place vinul- de un roșu intens. Pe lângă vin, stiletto roșii se asortează neaparat cu un caracter puternic. Și nu, nici grația nu tine de lux. De fapt, nimic nu ține de lux. Luxul nu face subiectul fericirii. Nu e mai frumos să îți ții pantofii în mână, pe o plajă, în timp ce te plimbi cu omul tău decât să pășești cu ei în fiecare seara în altă mașină?
Tu să-mi spui 🙂 Până atunci, hai să-ți zic eu…

…Cum să dai bine pe stiletto
Fată, grijă la pantofi! Un mers chinuit pe tocuri niciodată nu va fi sexy, ci din contră. Iar partea și mai tristă este că nici măcar o pereche de Louboutin nu te va salva de penibilul acestei imagini. Pentru că nu toate suntem născute cu pantofii în picioare, m-am gândit că ai vrea să știi câteva tips-uri care să te scape de durerile tocurilor înalte.

1.Dacă nu știai deja, primul lucru pe care îl poți face este să porți noua pereche de pantofi prin casă. Te obișnuiești cu ei, se lărgesc mulându-se pe piciorul tău și vor fi mai comozi. Trebuie să fii o doamnă în orice context, nu-i așa?

2.Un alt sfat de notat în ghidul de supraviețuire pentru mersul pe tocuri este să îți iei în poșetă o cremă hidratantă pe care sa o aplici în interiorul pantofului, ori de câte ori simți că ți se taie răsuflarea. Balerinii de schimb sunt excluși, n-ai voie să trișezi când vine vorba de stiletto!

3.Calitate, nu cantitate. Principiul ce-l aplic mai ales în cazul oamenilor, merge de minune și când aleg o pereche de pantofi. Îți spun din experientă că merită să dai ceva mai mulți bani pe niște stiletto de bună calitate. Îți vor părea ca fiind făcuți pentru piciorul tău.

Una peste alta, oricum ai purta pantofii stiletto, uite sfatul meu: ai grijă să ai întotdeauna mintea mai ascuțită decât tocul.

No offence,
RR.

5 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here