Clinica Dentară LASER Life Dental Spa – #fărăzahăr pentru un zambet sanatos

0
2754

 

Știai că există aproximativ 17 moduri de a zâmbi, dintre care doar unul – denumit zâmbetul lui Duchenne – este autentic și reflectă starea de fericire? Toate celelalte sunt, în esență, zâmbete false, menite să ne creeze contexte favorabile în diverse situații sociale. 

Totuși, indiferent dacă afișezi un zâmbet de complezență, sau dacă râzi din suflet, dantura ta trebuie să arate impecabil. Dinții frumoși și sănătoși sunt și preocuparea celor de la Life Dental Spa, una dintre cele mai mari clinici stomatologice din București. Haide să facem cunoștință cu oferta sa de servicii!

Life Dental Spa, salonul de wellness al danturii tale

Life Dental Spa este o clinică stomatologică ce oferă servicii premium, care acoperă absolut toate procedurile necesare pentru ca tu să ai dinți sănătoși și strălucitori. Astfel, în cadrul clinicii poți beneficia de o gamă variată de servicii de lux, care au, însă, tarife foarte accesibile. Estetică dentară, profilaxie, paradontologie, implantologie dentară, pedodonție, ortodonție, proceduri cu laser dentar – acestea sunt doar câteva dintre cele mai importante servicii de care poți beneficia în cadrul clinicii Life Dental Spa. Mai bine de 10 oameni se ocupă, zilnic, să ofere o experiență cât mai plăcută pacienților care calcă pragul clinicii. Și dacă la teama de dentist se alătură și ”teama”  care apare la aflarea costurilor pentru serviciile de care ai beneficiat, trebuie neapărat să afli ce suprize ți-au pregătit cei din echipa Life Dental Spa. 

Abonament stomatologic lunar, la un preț care îți aduce zâmbetul pe buze

Misiunea clicinii Life Dental Spa este aceea de a face accesibile pentru oricine tehnologiile și tratamentele dentare moderne. Drept urmare, Life Dental Spa are grijă de sănătatea ta orală, punându-ți la dispoziție un abonament stomatologic lunar foarte avantajos, care acoperă o gamă diversificată de servicii stomatologice de care poți beneficia nu doar tu, ci și cei dragi. Iată ce servicii sunt incluse în acest pachet:

Grăbește-te să-ți faci propriul abonament dentar, deoarece acum beneficiezi de un preț special, așa că vei plăti doar 47 lei/lună, sau 564 lei/an, pentru toate serviciile stomatologice de care ai nevoie! 

3 motive să optezi pentru un abonament stomatologic la Life Dental SPA

Mulți dintre noi facem greșeala de a apela la medicul dentist doar în cazul unei urgențe stomatologice. Aceasta nu este, însă, o conduită responsabilă, având în vedere rolul practic și cel estetic pe care dantura noastră le are de îndeplinit. Alții, amânăm controalele periodice, dar și efectuarea unor proceduri stomatologice necesare, cum spuneam și mai devreme, din dorința de a economisi bani; totuși, în acest mod nu facem decât să favorizăm agravarea unor probleme dentare deja existente, dar și apariția unora cauzate de propria neglijență. 

Rezolvarea acestor probleme este tocmai un abonament stomatologic, o facilitate pe care cei de la Life Dental Spa ne-o oferă. O astfel de alegere este întotdeauna inspirată, din mai multe motive:

  1. Eficientizezi costurile necesare îngrijirii profesionale a danturii, adică plătești mai puțin și primești mai mult:) 

 

  1. Ai acces la o mulțime de proceduri stomatologice de care avem nevoie cu toții pentru sănătatea orală;

 

  1. Beneficiezi de tratament eficiente și fără durere;

 

Dantura ta merită tot răsfățul din lume! Programează-te acum la Life Dental Spa! 

📞0728 895 011📞