5 costume de baie la modă pentru vara 2018

0
3005

Lasă bătaia de cap la o parte pentru că ți-am ușurat misiunea de a alege costume de baie la modă pentru vara 2018. 

Descoperă noile tendințe în materie de costume de baie, practice și sexy, ideale pentru a lăsa o impresie fabuloasă la piscină, mare sau spa.

  1. Costumele de baie întregi

Utile mai ales pentru înot sau la spa, costumele de baie întregi nu sunt ideale pentru un bronz uniform. Dar, dacă alegeți să vă petreceți ziua sub o umbrelă, lângă piscină, savurând un cocktail răcoritor, acestea sunt perfecte.

În pls, doamnelor, puteți fi stylish cu o pălărie supradimensionată din rafie și un coș cu flori aplicate.

Foto: Pinterest

  1. Costumele de baie retro

Potrivite mai ales pentru cele cu o siluetă longilină și slim, costumele de baie retro nu au lipsit de pe podiumuri în ultimele 3 sezoane estivale. Pentru un grad ridicat de stil poartă costumul de baie retro cu o rochie transparentă deasupra.

  1. Costumele de baie sport

Se pare că nu există designer care să nu propună măcar un element sporty în ținutele sale. Așadar, iată că și costumele de baie cu un aer sport sunt la mare căutare. Cele cu sutiene tip bandă sau top sunt unele dintre modelele cele mai folosite de către designeri.

Foto: GQ India

  1. Costumele de baie iluzie optică

Un costum de baie decupat în zonele laterale îți va remodela talia într-una de viespe. Și cine nu își dorește asta? Singurul inconvenient este că un astfel de costum de baie este întreg și nu te vei bronza uniform, dar cu siguranță vei capta atenția celor din jur.

  1. Costumele de baie în stilul anilor 80

În anii 80 era folosit din plin trucul costumelor de baie răscroite. Acesta a fost readus recent în scenă de către celebrul Tom Ford. Dacă vrei picioare interminabile, acesta este secretul. În plus styling-ul pe care l-a propus același Tom Ford, cu o pereche de pantaloni cu talie joasă, este unul foarte cool.

Fii la curent cu tendintele, accesand https://www.beclementine.ro/!