Bagaj pentru mare: Tot ce trebuie să știi pentru a arăta perfect vara aceasta

0
2351

Afară este soare, vara este în toi și e de înțeles că mintea îți stă doar la vacanță. Odată ce ai ales destinația, ți-ai găsit gașca și ți-ai stabilit un buget, tot ce mai trebuie să faci înainte să pleci în concediu este să-ți pregătești ținutele memorabile, potrivite pentru o vară de neuitat.

Picture holiday Beach Sea Hat Girls Nature Summer Sky Horizon 2880x1800

Sursa 1ZOOM.Me

Pregătirea bagajelor este însă de mult ori o activitate stresantă, tocmai pentru că există mereu teama că odată ajunsă la destinație nu vei avea destule haine. Pentru a porni relaxată în călătorie și pentru a fi sigură că ai la îndemnă tot ceea ce este necesar, experții în călătorii îți spun un secret: stabilește de acasă ce ținute vrei să abordezi. Cu alte cuvinte alege clar de acasă câteva oufituri și astfel nu vei risca să ajungi în camera de hotel de la mare și să descoperi că ai trei fuste, două tricouri, dar oricum nu contează pentru că nu se potrivesc nici cum între ele.

Bagaj pentru mare facut ”ca la carte”!

Rochia salvatoare

Sursa DHgate.com

Cea mai simplă ținută pe care o poți aborda în vacanță are la bază o rochie lungă. Fii în ton cu moda și alege o rochie cu imprimeu, fie floral, fie în dungi. Priemești puncte bonus dacă găsești un model cu tăieturi interesante. Poți să o accesorisezi cu sandale sau papuci și neapărat o pereche de cercei mari. Și pentru că protecția solară e un must al fiecărui sezon estival nu uita să-ți pui o pălărie mare și ochelari de soare.  De reținut e faptul că doar câteva schimbări, machiaj mai puternic, bijuterii mai prețioase, vor transforma această ținută de zi într-una de petrecere.

Simplu, dar sigur

O altă ținută ce nu poate lipsi din bagaj este compusă din două piese clasice: pantaloni și un tricou. Știu că poate sună banal, dar când pornești într-o vacanță confortul este foarte important. Ești în zilele tale libere și vrei să te plimbi și să te bucuri de împrejurimi, nu să te îngrijorezi că ți-ai putea păta bluza aceea  mega scumpă. Pentru momentele în care pornești în drumeții alege un tricou simplu alb sau de inspirație navy și un pantalon de blug sau in. În funcție de locația în care te afli lungimea pantalonului poate varia, cert este că trebuie să te asiguri că nu îți va fi prea cald. Și pentru a păstra aerul spontan pe care această combinație simplă îl transmite împletește-ți părul și puneți un medalion la gât.

Un strop de extravaganță

Sursa: pinterest.com

Dincolo de considerentele stilistice ale vestimentației de vacanță, mai există și limitările fizice, altfel cunoscute ca dimensiunea valizei. Din păcate, oricât ne-am dori, în vacanță nu putem pleca cu tot dulapul. De aceea este important să alegi cu grijă fiecare piesă și să nu-ți pierzi loc prețios cu haine pe care nu le vei purta nici măcar o zi. O salopeta te va scoate din orice încurcătură și nici nu îți va ocupa prea mult spațiu din bagaj. Aici cel mai important este să alegi un model care să te pună în valoare și în care să te simți bine. Astfel când se lasă seara și urmează cina aceea romantică pe care ai așteptat-o de când ai ajuns, urmată de sigur de o petrecere până în zori, vei ști cu ușurință ce să porți.

Evadeaza din conventional accesand https://www.beclementine.ro/!