Albirea dintilor acasa sau la stomatolog: 9 trucuri pentru un zambet de invidiat!

0
3129

albirea-dintilor-acasa

Aspectul îngrijit al danturii este un detaliu care ne scapă de etichetele sociale negative; nu mai este un secret faptul că un zâmbet alb și strălucitor reprezintă un atuu în relațiile profesionale și în viața de zi cu zi. Iată cum dinții mai albi favorizează șansele de a obține jobul mult dorit și reprezintă arma sigură de cucerire!

7, cifra magică în relațiile sociale

Știai că este nevoie de doar 7 secunde pentru formarea unei prime impresii despre o persoană? Ei bine, din această ”scanare socială” nu scapă niciun element care ține de aspectul nostru fizic. Ținuta, machiajul, gesturile sunt doar câteva dintre componentele comunicării paraverbale și nonverbale care stabilesc verdicte în interacțiunile cu ceilalți.

În plus, doar la 7% din comunicare se bazează pe cuvinte. De restul zâmbește!

Te întrebi cum poți beneficia de avantajele pe care le oferă o dantură perfectă? Află cele mai eficiente X trucuri despre albirea dinților, care îți garantează un zâmbet de invidiat!

Albirea dinților acasă: the ”soft” way

Într-o mai mică sau mai mare măsură, poți obține dinți mai albi chiar și fără a face investiții mari în această direcție. Există câteva mici trucuri legate de albirea dinților acasă, de care ar trebui să ții cont dacă vrei ca zâmbetul tău să fie admirat de cei din jur.

Așadar, ce ai de făcut pentru o dantura perfectă?

  1. Elimină din alimentație acele produse care îți colorează dinții – inclusiv ciocolata, sucurile acidulate și colorate, cafeaua sau ceaiul negru.
  2. Consumă produse alimentare din bogate în calciu – lactatele ajută la păstrarea unei danturi rezistente, influențând chiar și nuanța dinților.
  3. Periază-ți dinții periodic cu bicarbonat de sodiu – substanța activă din bicarbonatul de sodiu se regăsește în majoritatea pastelor de dinți, tocmai proprietăților benefice pe care le are pentru albirea danturii.
  4. Folosește un kit de albire pentru dinți – poți comanda un astfel de kit de pe Internet sau îl poți achiziționa din aproape orice cabinet stomatologic profesional.
  5. Renunță la fumat – este dovedit faptul că substanțele toxice din compoziția țigaretelor pătează dinții, oferindu-le un aspect gălbui, inestetic.
  6. Folosește pastă de dinți pentru albire – alege o pastă de dinți dedicată albirii dinților. Folosește-o constant și vei vedea rezultatele!
  7. Alege o periuță electrică – periuța electrică va curăța dantura mult mai bine, așa că înlocuiește cu succes periuțele convenționale.

Înainte de a apela la metode neconvenționale de albire a dinților, este indicat să vizitezi un cabinet stomatolog, pentru a afla care sunt indicațiile medicului de specialitate.

Woman Biting It's Hair

Metoda profi: albirea dinților la stomatolog

Privești cu admirație zâmbetele largi ale vedetelor din mass-media? Atunci tratamentele stomatologice ultramoderne sunt soluția la care trebuie să apelezi. Deși în acest caz costurile implicate sunt considerabile, rezultatele procedurilor sunt mult mai rapide și mai eficiente comparativ cu albirea dinților acasă.

Deci, ce alternative ai pentru un zâmbet alb, care fură priviri?

  1. Albirea dentară profesională – estetica dentară modernă îți oferă posibilitatea de a opta pentru realizarea unei albiri profesionale, cu peroxid de oxigen sau cu albire cu laser. Ambele proceduri sunt foarte rapide (30-60 de minute, respectiv 20-30 de minute) și oferă rezultate vizibile imediat. Ești curioasă să afli cât costă o ședință de albire la stomatolog? Intră pe lifedentalspa.ro și vâneză un pachet promoțional de albire dinți la un preț foarte avantajos!
  2. Fațetele dentare – cea mai sigură cale pentru o dantură impecabilă o reprezintă aplicarea de fațete dentare. Deși vei avea nevoie de un buget ceva mai generos dacă optezi pentru această metodă de cosmetizare a danturii, există mai multe tipuri de fațete, disponibile la prețuri variate. De asemenea, dacă te interesează prețuri fațete, accesează lifedentalspa.ro.

 

Zâmbește! Este o terapie gratuită!