Copiii și pantalonii albi spun întotdeauna adevărul. 5 trucuri prin care să nu pari grasă în pantaloni albi

2
4115

 

Ei bine, da, pantalonii albi, la fel ca și copiii, sunt sinceri. Oricât de bună ai fi în a ține un secret, pantalonii ăștia vor da pe față tot ce vrei tu să ascunzi. Dar e ok, nu trebuie să fii slim fit ca să îi porți. E destul să ții cont de câteva mici tips&tricks. Și pentru că îmi place moda fără reguli, trebuie să-ți spun că cele 5 trucuri de mai jos sunt pur orientative, așa că, go with your gut! Deci, să vedem cum putem cumpăra tăcerea pantalonilor albi:

  1. Nu forța…nota

Cică e bine să nu forțezi lucrurile. În general, pe aceeași idee, n-are rost să te îndeși într-o pereche de pantaloni mai mici decât ai tu de fapt nevoie. Dacă mă întrebi pe mine, este o regulă de bun simț să-ți lași șoldurile să respire, fără ca ceilalți să ți le vadă. Soluția e simplă: cumpără niște blugi albi pe măsura ta, eventual cu talie medie, asta dacă nu cumva ești soră cu Shakira, caz în care, desigur, ar fi și păcat să nu porți pantaloni cu talie joasă.

  1. Lasă curioșii să fie curioși

Damn, girl! Pantalonii albi n-au scrupule, deci spun despre tine tot ce n-ai vrea să se afle. Din cauza culorii (sau a nonculorii?!) ți se văd toate alea prin ei, așa cum ar spune mama, mai ales dacă te ghidezi după principiul „fries before guys”… Și atunci, ce poți să faci este să alegi un material ceva mai dens, cum ar fi denimul sau bumbacul un pic mai grosuț. Deși pantalonii de in par a fi o idee bună, nu sunt. Poate doar pe plajă. Sau când dormi. Singură. Pe întuneric..:))

  1. Simplu înseamnă memorabil

Haide, îi aștept pe cei care spun că fascinant este un lucru complicat. Poate, dar nu și când vine vorba de pantalonii albi. Pentru că oricum atrag atenția și te scot în evidența, clar nu mai este nevoie și de alte accesorii aplicate pe ei. O pereche de jeanși albi simpli și un zâmbet la fel de alb e tot ce ai nevoie.

  1. Minte-ne frumos

Dacă ești ceva mai plinuță dar vrei totuși să porți pantaloni albi, nu ai altceva de făcut decât..să-i minți frumos pe cei din jur. Distrage-le atenția de la partea de jos, purtând un top într-o culoare mai intensă. Galben turbat, roșu nebun – orice e permis atâta timp cât este uni, fără alte imprimeuri că nu este momentul să mergem cu sorcova.

  1. Fii la înălțime

Tocurile sunt cele mai bune prietene ale pantalonilor albi. Cum ziceam într-un articol precedent, dacă nu știi să mergi pe ele, mai bine lasă-le în dulap. Este ok să îi asortezi și cu o pereche de sandale, balerini, teniși, papuci de casă și tot ce mai vrei, dar se vede mult mai bine dacă încălțămintea este de culoare deschisă. Ceva prea închis îți taie din picioare..din fericire, doar la figurat.

Și încă ceva: pantalonii albi sunt mai trădători ca Eva, de unde rezultă că lenjeria de corp trebuie să fie tot albă. 

The less you reveal, the more people will wonder.

No offence, 

RR.

2 COMENTARII